Werken bij Formule Logistics

Werken in de logistiek?

Werken bij Formule Logistics betekent werken in een familiebedrijf. We hebben korte lijnen, we kunnen heel snel schakelen en we houden ervan om samen de schouders eronder te zetten. We zetten écht alles op alles om onze klanten tevreden te houden en dat vraagt soms wat extra’s. Daar moet je wel tegen kunnen.

Daar staat tegenover dat je heel veel enthousiaste collega’s krijgt. Van planners tot chauffeurs, van administratieve medewerkers tot directie, iedereen kent iedereen. Dat maakt het ontzettend leuk om bij Formule Logistics te werken. We houden je goed in de gaten en we zorgen voor elkaar. Dat merk je al bij binnenkomst.

Op dit moment hebben we onderstaande vacature(s) open staan. Staat er geen baan tussen bij je past maar wil je tóch graag bij ons aan de slag? Laat hiernaast dan ook gewoon je gegevens én een korte motovatie achter, we zijn altijd op zoek naar goede chauffeurs!

Chauffeur C

Formule Logistics B.V. is een (inter)nationale logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in transport- en koeriersdiensten, warehousing en opslag. Vanuit ons prachtige en moderne bedrijfspand, direct aan de A2 en aan de rand van Eindhoven, verzorgen wij eenvoudige tot complexe zendingen door Nederland en de rest van Europa. Omdat het aantal ritten toe blijft nemen, zijn wij op korte termijn zoek naar een:

Chauffeur C

Van maandag tot en met vrijdag begin je tussen 6:30 en 7:30 uur op de standplaats in Eindhoven. Je rijdt een vaste route door de provincie en je bezorgt allerlei zendingen bij heel verschillende bedrijven. Dat doe je enthousiast, met flair en altijd nauwkeurig. Rond 17:00 uur kom je weer terug op de standplaats in Eindhoven.

Wat vragen wij?

We zoeken een chauffeur C die wel houdt van een uitdaging. Je bent absoluut niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je bent trots op wat je doet. Bovendien ben je:

• in het bezit van rijbewijs C, een geldige code 95 en digitale bestuurderskaart;

• representatief en klantvriendelijk;

• behoorlijk ervaren met het rijbewijs C;

• fysiek sterk en nooit te beroerd voor een flinke klus;

• een echt visitekaartje voor het bedrijf;

• woonachtig in de omgeving van de standplaats in Eindhoven.

Wat bieden wij?

Formule Logistics biedt je een leuke, uitdagende baan in een prachtig Brabants bedrijf. Op het gebied van logistiek en transport kun je in onze groeiende onderneming nog veel leren. Alles is er mogelijk als je je schouders eronder zet! Je komt te werken in een enthousiast en ambitieus team. De bedrijfscultuur is informeel, collegiaal en we stellen zelfstandigheid en initiatief enorm op prijs. Het salaris is conform de CAO beroepsgoederenvervoer en bij goed functioneren heb je bij ons uiteraard uitzicht op een vast dienstverband.

Reageren?

Zie jij jezelf deze klus wel klaren? Zoek je een nieuwe uitdaging? Dan hopen we dat je snel reageert op deze vacature! Vul hiernaast alle gegevens in, geef een korte toelichting en dan komen we er zo snel mogelijk op terug. Wil je liever parttime aan de slag of rijd je liever in de nacht? Stuur ons dan ook gewoon een bericht; we zijn altijd op zoek naar toppers!

Heb je interesse in één van bovenstaande functies? Vul het formulier zo zorgvuldig mogelijk in of stuur een email naar info@formulelogistics.nl

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.