Allround warehouse medewerker

Formule Logistics is uitgegroeid tot een ‘allround partner’ voor diverse bedrijven in binnen- en buitenland. We bieden niet alleen moderne transport- én logistieke oplossingen, ook op het gebied van warehousing zetten we grote stappen. Dat moet ook wel want we hebben grote ambities. Om die succesvolle pijler van ons bedrijf uit te bouwen, zijn we op korte termijn op zoek naar een allround warehouse medewerker.

Wat ga je doen?

Je krijgt een flinke verantwoordelijkheid. In deze uitdagende functie draag je zorg voor het lossen, controleren, intern transporteren, opslaan, uitslaan en ‘verzend-gereed maken’ van goederen in ons warehouse. Je bent verantwoordelijk voor alle (!) voorraadbewegingen binnen Formule Logistics en je controleert de werkuitvoering. Als er problemen zijn in ons warehouse dan los je die adequaat en snel op.  Jouw inspanningen zijn belangrijk en noodzakelijk voor de groei van ons bedrijf en daar kan je mee omgaan. Je werkt veel alleen en in drukke tijden krijg je hulp van een chauffeur/warehousemedewerker die je zelf aanstuurt.

Wat vragen wij?

We zoeken een allround warehousemedewerker die stevig in zijn/haar schoenen staat. Om voor deze uitdagende functie in aanmerking te komen:

  • beschik je over kennis van magazijnindeling en gebruikelijke routines;
  • ben je bekend met behandeling en opslagmethoden van verschillende producten;
  • ben je oplossingsgericht en communicatief vaardig zowel in woord als in geschrift;
  • heb je leidinggevende ervaring binnen een logistieke werkomgeving;
  • ben je voltijd (40 uur) beschikbaar (dagdienst);
  • ben je (bij voorkeur) in het bezit bent van een Hef/Reachtruck certificaat.

Wat bieden wij?

Formule Logistics biedt je een dienstverband aan voor de periode van een half jaar (zes maanden) in een geweldig Brabants transportbedrijf. Je begint aan een baan vol uitdagingen en daar hoort ook een flinke dosis verantwoordelijkheid bij. Natuurlijk helpen we je daar bij want we willen graag dat het goed gaat! Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en je ervaring en is geheel conform de CAO beroepsgoederenvervoer. Bij goed functioneren heb je bij ons uitzicht op een vast dienstverband.

Reageren?

Heb je interesse in deze functie, stuur ons dan een CV met motivatie via onze vacaturepagina.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.