Over Formule Logistics

Dé juiste partij voor al uw diensten

Met de grootste zorg en aandacht voeren wij uw (internationale) transport- en koeriersdiensten uit. Ook warehousing en opslag behoort bij ons tot de mogelijkheden. Formule Logistics werkt met de modernste technieken en middelen waardoor de kwaliteit van de diensten gewaarborgd is.

Wij bieden onze klanten een zeer hoge leverbetrouwbaarheid en kwaliteit met de nodige flexibiliteit. Ook bieden wij oplossingen voor vervoer & opslag van onder andere tijdkritische en hoogwaardige producten. Daarnaast beschikken wij over een eigen opslagruimte en een gevarieerd wagenpark van kleine bestelauto’s tot en met trekker- opleggercombinaties.

Bedrijfsterrein

Over ons

Formule Logistics is in 1997 gestart met koeriersdiensten en inmiddels uitgegroeid tot een complete logistieke dienstverlener.  In januari 2016 is Formule Logistics gefuseerd met J&M Logistics om een breder pakket aan transport en logistieke diensten te kunnen bieden. 

Ons bedrijf is gevestigd op Goederen Distributie Centrum (GDC) Eindhoven-Acht. Het industrieterrein is vanwege de centrale ligging aan de A2 de ideale uitvalsbasis. Het bedrijfspand beschikt naast een eigen parkeerterrein en kantoorruimtes tevens over ruime opslagmogelijkheden.

Visie

Het is onze ambitie om uit te groeien tot de kwalitatief betrouwbaarste partner op het gebied van spoedzendingen en linehauls in binnen en buitenland. Wij zijn gedreven en streven erna dat wij ook u als klant mogen begroeten.

Formule Logistics staat voor:

  • Maatwerk
  • Kwaliteit
  • 24/7 bereikbaarheid
  • Korte lijnen
  • Ondernemerschap
  • Vakmanschap

Directie

Formule te Eindhoven is sinds 1997 een zeer solide en betrouwbare partner voor veel grote dienstverleners. René de Groot stond aan de wieg van het succes van dit bedrijf. Hij is het bedrijf gestart met 1 auto en heeft het uitgebouwd naar een volwaardig logistiek bedrijf met klein en groot vervoer en warehouse oplossingen voor diverse klanten. Inmiddels is het bedrijf van kleine regionale partij uitgegroeid tot een strategische partner voor verschillende grote logistieke dienstverleners met een nationaal en internationaal netwerk. In 2016 is Formule Logistics gefuseerd met J&M Logistics. Jeroen Walravens (voorheen directeur J&M Logistics) is ook geruime tijd actief in de transportwereld. Door de twee bedrijven te fuseren is het mogelijk een nog groter dienstenpakket aan te bieden.

Formule Logistics is gehuisvest in een prachtig nieuw pand en het complete wagenpark voldoet aan de strenge normen van euro 6. Het bedrijf staat er goed voor en is klaar voor de toekomst. Vanaf februari 2019 is Jeroen Walravens algemeen directeur van Formule Logistics.

Jeroen Walravens

Jeroen Walravens

Directie